FREMOTON - Wij houden u draaiende


Over onze aansprakelijkheid


Wij houden voorraad van frequentieregelaars met ingangsspanning 

400 V - 3 fasen in en uit tot en met 15kW

Voor de frequentieregelaars met een ingangsspanning van 230V - 1 fase in en 3 fasen 230V uit  hebben wij een voorraad met vermogens van 0,4 kW tot en met 2,2 kW.
Zwaarder kan in ons land niet in verband met de leidingdoorsneden in de elektrische installaties.Onze regelaars staan allemaal op Marktplaats.


Mist u bepaalde frequentieregelaars, of heeft u net iets anders nodig, neem dan even contact met ons op.

Verder doen wij ons uiterste best om op deze website alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Toch kunnen er tikfouten gemaakt worden en kunnen er ook afwijkende prijzen gehanteerd worden, omdat er afwijkingen in regelaars kunnen zitten qua uitvoering en/of qua leeftijd.

Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk, hoewel we proberen, dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Verder vragen klanten om aansluitschema's bij regelaars. Ook daar kunnen wij bij helpen. Maar voor de uiteindelijke uitvoering en inpassing in een installatie kunnen wij geen enkele verantwoording op ons nemen en zijn wij ook niet aansprakelijk. Dit geldt zeker ook voor de manier van elektrisch afschermen van leidingen/kabels en voor het plaatsen van noodstopschakelaars.
Daarom moet u een frequentieregelaar ook altijd door een erkend installateur laten aansluiten.

Wij vragen u om begrip hier voor.

Ook kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor het gebruik van een frequentieregelaar en eventuele negatieve gevolgen daar van.

Wij zijn een relatief klein bedrijf, doen relatief grote dingen voor onze klanten, maar wij kunnen niet alle risico's dragen.

Daarom sluiten wij hier ook uitdrukkelijk elke vorm van aansprakelijkheid uit.